Fostul internaţional Dorin Goian, depistat cu Covid-19

'În cursul zilei de ieri (joi, n. red.), antrenorul Dorin Goian a realizat un nou test pentru depistarea virusului Sars-COV-2. În urma acestui test, a fost declarat pozitiv, astfel încât acesta nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni' - a comunicat clubul Foresta Suceava pe site-ul de socializare Facebook.
Fostul internaţional român Dorin Goian.
Fostul internaţional român Dorin Goian. (Getty Images)

Echipa de liga a treia de fotbal Foresta Suceava a anunţat, vineri, pe pagina oficială a clubului că tehnicianul Dorin Goian a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

''În cursul zilei de ieri (joi, n. red.), antrenorul Dorin Goian a realizat un nou test pentru depistarea virusului Sars-COV-2. În urma acestui test, a fost declarat pozitiv, astfel încât acesta nu va putea fi alături de echipă în deplasarea de la Fălticeni'', se arată în comunicatul clubului moldovean.

Foresta Suceava, care o va întâlni sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare, pe ACS Şomuz Fălticeni, meci din cadrul etapei a patra a Seriei I a Ligii a III-a , îi va avea pe banca tehnică pe secunzii Daniel Bălan şi Bogdan Tudoreanu.

Înaintea acestui duel, ACS Şomuz Fălticeni are 9 puncte din trei meciuri (locul 3), iar Foresta are 3 puncte (2 j) şi ocupă locul al patrulea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport