FC Liverpool, eliminată de rivala Arsenal din Cupa Ligii engleze (video)

Campioana en titre a Angliei a fost eliminată în optimile de finală ale competiţiei de Arsenal Londra, cea din urmă impunându-se pe Anfield în urma executării loviturilor de departajare cu scorul de 4-5, după ce iniţial la finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0.
FC Liverpool a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ligii engleze la fotbal, de Arsenal Londra (scor final 4-5).
FC Liverpool a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ligii engleze la fotbal, de Arsenal Londra (scor final 4-5). (Arsenal/facebook)

FC Liverpool şi Arsenal Londra, două echipe titrate din Premier League, s-au întrecut aseară în optimile de finală ale Cupei Ligii engleze la fotbal, victoria revenind celei din urmă abia după executarea loviturile de departajare.

Cele două formaţii, care s-au mai duelat o dată în campionat în cursul acestei săptămâni pe stadionul Anfield, luni, cormoranii impunându-se atunci cu 3-1, au arătat un meci frumos, de calitate, cu ocazii mari de poartă ce au scos de fiecare dată în evidenţă pe cei doi goalkeeperi.

Liverpool a fost cea care a avut o posesie prelungită, a dominat pe oaspeţi destul de clar în anumite momente, şi a ratat mai multe ocazii pe parcursul întâlnirii. Soarta partidei s-a decis până la urmă la loviturile de departajare.

Aici, portarul lui Arsenal, germanul Bernd Leno, a avut rol decisiv. Acesta a reuşit să apere penalty-ul executat de Harry Wilson, ajutându-şi astfel echipa să acceadă în sferturile de finală ale competiţiei.


Rezultate - optimi de finală:
Marţi
Tottenham - Chelsea Londra 5-4 la loviturile de departajare (1-1 la finalul timpului regulamentar)
Au marcat: Lamela 83, respectiv Werner 19.

Miercuri
Brighton - Manchester United 0-3
Au marcat: McTominay 44, Juan Mata 73, Paul Pogba 80.

Burnley - Manchester City 0-3
Au marcat: Sterling 35, 49, Ferran Torres 65.

Everton - West Ham United 4-1
Au marcat: Calvert-Lewin 11, 78, 84, Richarlison 56, respectiv Snodgrass 46.

Newport (D4) - Newcastle 4-5 la loviturile de departajare (1-1 la finalul timpului regulamentar)
Au marcat: Tristan Abrahams 5, respectiv Shelvey 87.

Joi
Aston Villa - Stoke City (D2) 0-1
A marcat: Vokes 26.

Brentford (D2) - Fulham 3-0
Au marcat: Forss 37, Benrahma 62, 77.

Liverpool - Arsenal 4-5 la loviturile de departajare (0-0 după 90 de minute)

În sferturile de finală, programate în luna decembrie, vor avea loc partidele: Stoke City - Tottenham, Brentford - Newcastle, Arsenal - Manchester City şi Everton - Manchester United.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport