Fostul deputat Nati Meir, dus de urgenţă la spital, apoi adus din nou în arest

Detinut intr-o inchisoare.
Detinut intr-o inchisoare. (MAHMUD HAMS / AFP / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
18.09.2012

Fostul deputat Nati Meir a ajuns luni noapte la spital, după ce i s-a făcut rău în arestul Secţiei 13 de Poliţie. El se află de peste 29 de zile, fiind cercetat într un dosar de înşelăciune.

Iniţial, el a acuzat dureri în piept, a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Sf. Pantelimon, iar de acolo - la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş”.

“Pacientul a fost adus de SMURD în jurul orei 22 pentru dureri toracice anterioare şi tuse cu expectoraţie, un posibil sindrom coronanian acut. Diagnosticul este de pneumonie interstiţială”, a spus medicul de gardă.

Apoi, în urma investigaţiilor, s-a decis ca Nati Meir să fie dus şi la Spitalul de boli infecţioase Victor Babeş pentru un consult de specialitate, unde doctorii au stabilit că Nati Meir nu necesită internarea, iar deputatul a ajuns din nou în arest.

Nati Meir a fost arestat preventiv la data de 2 august pentru înşelăciune, fiind acuzat că a pretins bani de la mai multe persoane, în schimbul unor locuri de muncă în Israel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor