Fost ofiţer al forţelor speciale: împotriva lui Trump sunt folosite tacticile unei revoluţii colorate

(Captură Foto)

Tacticile aplicate în aşa numitele revoluţii colorate - care au fost folosite împotriva liderilor străini - sunt acum folosite de oponenţii preşedintelui Donald Trump pentru a-l elimina, a avertizat un fost ofiţer al forţelor speciale.

„O revoluţie a culorilor este o operaţiune care ţinteşte la schimbarea regimului”, a declarat, pentru The Epoch Times, ofiţerul care a cerut să rămână anonim. „Ceea ce observ că are loc este o insurgenţă marxistă care foloseşte tactici de revoluţie a culorilor pentru a produce schimbarea politică”.

Transition Integrity Project, apărut în 2019, este, potrivit ofiţerului, un indicator că evenimentele alegerilor prezidenţiale din acest an au fost „orchestrate în mod transparent” de „elemente marxiste din cadrul Partidului Democrat şi de aliaţii lor marxişti din guverne străine”.

„Este posibil ca lucrurile să nu fi mers exact aşa cum şi-au dorit, pentru că de fiecare dată când desfăşori o astfel de operaţiune, inamicul are şi el ceva de spus. Dar planul era să nu cedeze alegerile. Scopul aici nu a fost niciodată preşedinţia”, a spus ofiţerul. „Scopul opoziţiei este să schimbe fundamental ţara. Ei atacă eficacitatea Constituţiei.”

Pentru a-şi atinge obiectivul, opoziţia anti-Trump şi-a concentrat efortul principal asupra afectării rezultatului alegerilor, a spus ofiţerul.

Unele dintre cele mai notabile revoluţii colorate au avut loc pe fondul frământărilor provocate de alegeri contestate. În 2004, protestele în masă din Ucraina în urma acuzaţiilor privind alegerile prezidenţiale frauduloase, care arătau iniţial că liderul prorus Viktor Ianukovici era învingător - au condus la un nou vot câştigat de Viktor Iuşcenko, candidatul susţinut de Uniunea Europeană şi Statele Unite.

Ofiţerul a spus că tactica folosită de opoziţia anti-Trump poate fi regăsită în ghidul Forţelor Speciale pentru răsturnarea unui guvern.

„Ceea ce îţi spun poate fi găsit în toate doctrinele de război neconvenţional tradiţionale”, a spus ofiţerul. „Poţi căuta în manualele noastre şi poţi extrage din ele ce vă spun. Nu sunt lucruri care vin de la un susţinător al lui Trump. Asta se întâmplă".

Ofiţerul a vorbit apoi despre modul în care preşedintele Barack Obama şi-a folosit cei opt ani de mandat pentru a-şi „însămânţa aliaţii politici în toate instituţiile”, a creat un „guvern subteran” sau „guvern din umbră” susţinut de mass-media şi revoluţionari.

„Întrucât preşedintele nu a putut să-şi aducă oamenii lui în administraţie, am avut efectiv o a treia administraţie Obama”, a spus ofiţerul. „Aşa că ajungem la ceea ce avem astăzi: elemente subterane din cadrul guvernului. Am văzut cum s-au opus preşedintelui, cum au încercat să-l acuze.”

„Presa este auxiliarul din exterior. Singurul lucru care ne lipseşte este o adevărată forţă de gherilă şi - vă înşelaţi dacă veţi crede că este doar Antifa sau Black Lives Matter. Există revoluţionari profesionişti în aceste mişcări”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe