Florin Cîţu: Costul incompetenţei şi jafului făcut de PSD îl vom plăti mulţi ani de acum înainte

România are deficit bugetar de 3.2% după primul trimestru din 2017, semnal extrem de îngrijorător, atrage atenţia liberalul Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Programul PSD destabilizează şi fragilizează economia României mult mai repede decât era de aşteptat, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîtu, fost economist şef al ING Bank, citând statisticile Eurostat potrivit cărora România are deficit bugetar de 3.2% după primul trimestru din 2017.

"După primul trimestru deficitul bugetar, ajustat sezonier, este de 3.2% din PIB, potrivit Eurostat. Încă nu intrase în vigoare legea salarizării iar investiţiile erau tăiate la minim istoric. Şi tot s-a ajuns la acest deficit bugetar. România creşte pe datorie. Cineva trebuie să plătească. Aţi ghicit, nu trebuie să vă mai spun eu cine. Că doar nu vin Dragnea şi Tudose cu bani de acasă. Eurostat nu a publicat date pentru toate ţările din UE, dar a publicat media... şi suntem departe", a declarat Florin Cîţu.

Senatorul PNL a explicat că un Guvern responsabil - ("a avut România aşa ceva vreodată?") - ar fi ţintit surplus la buget cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Asta pentru că un Guvern responsabil ştie că nimic nu ţine la nesfârşit.

"Programul PSD destabilizează şi fragilizează economia României. Mult mai repede decât mă aşteptam. Costul incompetenţei şi jafului făcut de PSD îl vom plăti mulţi ani de acum înainte. Ar trebui să plece până nu este prea târziu", a subliniat Florin Cîtu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne