Firea îşi completează echipa. Şi-l ia pe "Garcea" consilier personal

Noul consilier al Gabrielei Firea pe relaţia cu Centrul Istoric al Bucureştiului este nimeni altul decât Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare.
Mugur Mihăescu (Garcea)
Mugur Mihăescu (Garcea) (Realitatea Oltului)

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, şi l-a luat consilier personal pe cunoscutul Mugur Mihăescu, alias "Garcea" de la Vacanţa Mare. Principala responsabilitate a lui "Garcea" va consta în gestionarea relaţiei dintre municipalitate cu Centrul Istoric al Bucureştiului, loc unde Mihăescu deţine sau deţinea un club.

Potrivit Hotnews, numirea a fost făcută în urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului, Mugur Mihăescu fiind vicepreşedintele ACCIB, se arată într-un comunicat emis de municipalitate.

"Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme şi cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie", a declarat primarul Gabriela Firea.

Mugur Mihăescu, actor şi scenarist, şi-a început cariera în 1988 odată cu grupul de umor Vacanţa Mare. Pe lângă emisiunile de la Pro TV, noul consilier al Gabrielei Firea a jucat în filmele "Garcea si Oltenii", unde a avut 2 roluri, respectiv "Trei fraţi de belea".

Potrivit presei, Mihăescu deţine un club cu specific irlandez în Centrul Vechi al Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne