Federaţia Română de Karate WKC, onorată de primarul oraşului Sheffield cu o diplomă de recunoaştere a rezultatelor deosebite

(photos.com)

Primarul oraşului Sheffield, doamna Vickie Priestley, a onorat Federaţia Română de Karate WKC cu o diplomă de recunoaştere a rezultatelor deosebite obţinute la Campionatului European WUKF 2013, care a avut loc în acest oraş în luna octombrie.

Liviu Crişan, care este şi preşedintele WUKF (World Union of Karate-Do Federations), a participat în luna februarie la competiţia AMA Open Internaţional Karate Championship, ocazie cu care autorităţile oraşului Sheffield, gazda Campionatului European WUKF 2013, au ţinut să înmâneze FRK WKC o diplomă de recunoaştere a rezultatelor deosebite obţinute la aceasta competiţie, precizează un comunicat. Delegaţia României a fost primită şi felicitată de primarul oraşului Sheffield, doamna Vickie Priestley.

La Campionatul European, România nu numai că a avut una dintre cele mai mari delegaţii, dar a ocupat şi primul loc în clasamentul pe medalii, cu 60 de aur, 28 de argint şi 34 de bronz, devansând Anglia (36-31-84) şi Polonia (15-13-15) etc.

Vickie Priestley a asistat la ceremonia de deschidere şi la ultima zi a competiţiei şi a apreciat în mod deosebit întrecerile.