Candidatul PNL la primăria sectorului 5, huiduit în Ferentari. Raeţchi acuză PSD

Huiduit şi înjurat în Ferentari, Ovidiu Raeţchi acuză că manifestarea plină de ostilitate de care a avut parte a fost stârnită, de fapt, la ordinul PSD.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Aspirant la primăria sectorului condus până nu demult de Marian Vanghelie, liberalul Ovidiu Raeţchi acuză că a fost huiduit în Ferentari la comanda preşedintelui PSD.

Deputatul a ieşit sâmbătă în sectorul 5, împreună cu un grup de arhitecţi şi de fotografi de la „Asociaţia Bucureştiul meu drag“. Ajuns în Ferentari, Raeţchi a avut parte de "un comitet de întâmpinare", respectiv un grup de protestatari deosebit de vocali, care i-au strigat: "Ne faceţi ţigani!“,"Rasiştilor!", "Vagabondule", "La puşcărie cu PNL-ul vostru".

O înregistrare postată ulterior pe youtube arată că atât de spontan a fost protestul încât, spre final, se aude: "A ieşit bine, mă?". dovedeşte că "protestul spontan" a fost dirijat de Ilie Rafael, mâna dreaptă a lui Cristian Rizea, cel care va candida la Primăria Sectorului 5 din partea PSD. Spre finalul protestului, unul dintre cei "revoltaţi" cere o confirmare: „A ieşit bine, mă?."

"A apărut şi filmul manifestaţiei spontane de protest din Ferentari împotriva "golanului Raeţchi" şi a grupului de arhitecţi şi fotografi de la Asociaţia Bucureştiul meu drag care m-au invitat la o plimbare la pas prin Capitală. Bieţii oameni care răcneau la indicaţiile preşedintelui executiv PSD Sector 5 n-au nicio vină - sunt doar victimele unui sistem politic care spera să-i ţină captivi încă 25 de ani. În sărăcie lucie şi dispreţ administrativ. I-am lăsat să-şi facă treaba şi sper să fie ajutaţi pentru asta.", scrie, la rândul său, Ovidiu Raeţchi, pe contul de Facebook.

Ilie Rafael a fost preşedinte executiv al PSD Sector 5 până în urmă cu o lună, când Liviu Dragnea l-a dat afară din partid, după ce acesta şi Rizea au intrat în conflict deschis cu Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3. Potrivit publicaţiei Adevărul, chiar dacă, oficial, nu mai face parte din PSD, Rafael a rămas locotenentul lui Cristian Rizea, care , la fel ca Ovidiu Raeţchi, îşi face campanie în Sectorul 5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne