EXCLUSIV: KFC România vrea să termine anul cu 48 de locaţii

Epoch Times România
25.11.2012

Lanţul de restaurante de tip fast-food KFC a creat în România în 2012 peste 160 de noi locuri de muncă, depăşind la nivel naţional 1.500 de angajaţi, planurile de extindere vizând 48 de locaţii până la finele anului, au declarat pentru Agenţia NewsIn reprezentanţii companiei.

Numai în acest an, compania a deschis 7 restaurante în oraşe precum Cluj, Bucureşti, Craiova, Ploieşti, dintre care 3 restaurante de tip drive-thru în Arad, Iaşi şi Capitala.

Reprezentanţii KFC România au declarat pentru Agenţia NewsIn că, până la sfârşitul acestui an, vor să deschidă două noi locaţii, una în Bucureşti şi una în provincie.

KFC (Kentucky Fried Chicken) a deschis primul restaurant în România în aprilie 1997, în Bucureşti, pe Bulevardul Magheru. Lanţul de restaurante este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.

În prezent, în România sunt deschise 46 de restaurante KFC, atât în Bucureşti, cât şi în Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov, precum şi unul în Republica Moldova.

Principalul competitor al KFC (Kentucky Fried Chicken) pe piaţa din România este McDonald's.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor