Europa League. Declaraţiile lui Julien Stephan după înfrângerea cu CFR Cluj

"Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi, eficienţi. Mult succes în continuare!" a declarat tehnicianul formaţiei franceze Stade Rennais FC, după ce echipa sa s-a înclinat în ambele tururi în faţa grupării din Gruia.
Antrenorul celor de la Rennes, Julien Stephan.
Antrenorul celor de la Rennes, Julien Stephan. (Stade Rennais FC/facebook)

Julien Stephan, antrenorul lui Rennes, a felicitat pe CFR Cluj în urma ambelor prestaţii din partidele tur şi retur, la capătul cărora a avut câştig de cauză - două partide încheiate la scor minim (1-0).

"Am avut ocazii mai multe decât adversarul, dar fotbalul este despre eficienţă. Din păcate, astăzi, la fel ca la începutul sezonului, nu am putut să concretizăm. Părăsim competiţia. Este o decepţie. Incapacitatea noastră de a marca este o mare problemă în această perioadă a sezonului.. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi, eficienţi. Mult succes în continuare! Meciul de acasă s-a jucat în anumite circumstanţe, astăzi am avut ocazii mari. Este o decepţie mare să fim învinşi de două ori de CFR Cluj. Sper să ne ajute în campionat aceste meciuri din Europa League" a mărturisit Julien Stephan la finalul partidei de pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, potrivit celor de la Telekom Sport.

Gruparea ceferistă a obţinut o victorie entuziasmantă în etapa a patra a grupelor competiţiei europene, joi seara, pe terenul propriu, în faţa celor de la Rennes, unicul gol al partidei purtând semnătura venezueleanului Mario Rondon (87), scor final 1-0.
Rennes, o echipă mult mai valoroasă decât reprezentanta noastră, a dominat clar partida, a fost cea care a condus ostilităţile în Gruia. Dar şansele până la urmă au fost de partea gazdelor care au reuşit să se organizeze bine în apărare şi să iasă cu fruntea sus din această confruntare. Un mare aport la acest succes l-a avut portarul Arlauskis, aflat într-o formă de zile mari, acesta salvând mai multe goluri ca şi făcute.

De menţionat că bretonii au avut un gol anulat pentru henţ, prin Siebatcheu (90 4).

În momentul de faţă CFR Cluj mai are nevoie de un singur puncte pentru a se califica în primăvara europeană, după ce Celtic a dispus de Lazio la Roma cu 2-1.

Meciurile următoare sunt programate pe 28 noiembrie, Lazio - CFR Cluj şi Celtic - Rennes.