EURO 2020. Selecţionerul Mirel Rădoi, mesaj pentru suporterii tricolorilor - 'Luptăm împreună!'

Reprezentativele de fotbal ale României şi Islandei se vor duela pe 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik - partidă din cadrul barajului de calificare la Campionatul European de anul viitor.
Selecţionerul României, Mirel Rădoi.
Selecţionerul României, Mirel Rădoi. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)
Marius Drăgoi
06.10.2020

Naţionala mare întâlneşte în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020, echipa similară a Islandei, în acest sens selecţionerul tricolorilor Mirel Rădoi, a dorit să transmită, marţi, un mesaj suporterilor primei reprezentative, prin intermediul site-ului oficial al Federaţiei Române de specialitate.

"Ştim că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi, suporterii echipei naţionale de fotbal a României, să fiţi alături de noi pe stadioane. Dar la fel de bine ştim că sunteţi milioane în faţa televizoarelor, sunteţi aproape de noi şi vreţi împreună să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!", se arată în mesajul fostului internaţional.

Tricolorii vor disputa pe 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, în compania selecţionatei Islandei, semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui rezultat favorabil, reprezentativa României va întâlni pe 12 noiembrie în finala play-off-ului EURO, Bulgaria sau Ungaria (în deplasare).

Selecţionata tricoloră va mai avea de disputat două meciuri în următoarea perioadă în Liga Naţiunilor: cu Norvegia (11 octombrie) şi cu Austria (14 octombrie).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor