Elena Udrea: "Deciziile în cazurile Vâlcov şi Mazăre, venite concomitent, par a nu fi întâmplătoare"

Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

La scrut timp după ce presa anunţa că Darius Vâlcov şi Radu Mazăre au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fosta şefă PMP, Elena Udrea, a transmis un nou mesaj pe contul său de Facebook în care susţine că nu crede că este o coincidenţă faptul că deciziile în cazul celor doi au venit concomitent, deşi nu au fost judecate în acelaşi timp.

Elena Udrea încă aşteaptă decizia magistraţilor Curţii Supreme care au rămas în pronunţare în cazul contestaţiei sale faţă de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul "Gala Bute".

"În argumentaţia pe care a avut-o în faţa completului de judecată astăzi, Elena Udrea a invocat, printre altele, şi faptul că alţi politicieni acuzaţi de fapte de corupţie (printre ei şi Vâlcov şi Mazăre) au fost lăsaţi în libertate de ÎCCJ. Chiar a existat un schimb de replici cu procurorul care argumenta necesitatea arestării preventive.

Din această perspectivă, deciziile în cazurile Vâlcov şi Mazăre, venite concomitent, deşi nu au fost judecate în acelaşi timp (cel puţin teoretic ?!), par a nu fi întâmplătoare, putând fi menite să justifice o eventuală respingere a contestaţiei avocaţilor Elenei Udrea, lucru care ar fi putut să bată la ochi", a declarat Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne