Dumitru Alaiba despre demisiile din PD: „Logic. Hoţii sunt cointeresaţi de guvernare”

Dumitru Alaiba, deputat în Parlamentul R. Moldova din partea blocului ACUM
Dumitru Alaiba, deputat în Parlamentul R. Moldova din partea blocului ACUM (facebook.com/Dumitru Alaiba)

În contextul anunţului făcut sâmbătă 29 iunie, de către Pavel Filip, privind demisiile întregii conduceri a Partidului Democrat, inclusiv a secretarului general, deputatul ACUM, Dumitru Alaiba a specificat că PD îşi schimbă conducerea, nefiind cointeresaţi să conducă un partid de opoziţie. „Logic. Hoţii sunt cointeresaţi de guvernare”.

Pe lângă demisii, democraţii au anunţat că nu vor mai avea cu ce întreţine actualul sediu, astfel că „îşi caută un sediu mai modest. Nici o lună de opoziţie nu a trecut, dar deja nu-şi pot permite sediul luxos de la Armenească. Când eraţi la guvernare banii nu erau problemă, da? Pe ce bani anume aţi întreţinut acest sediu până acum?”

„Poate mai faceţi o schimbare radicală” le sugerează Alaiba, „şi întoarceţi banii furaţi? Daţi-i de bună voie. Şi "beneficiile/dividendele" tot”.

„Mai schimbaţi-vă sigla, numele, culoarea. Poate vă va mai uita lumea. Asta speraţi, nu? Oricum istoria nu o veţi şterge. Unii vor uita crimele voastre, dar nu toţi. Vor fi oameni care nu vor uita şi vor cere dreptate. Eu voi fi printre ei.

Până nu înfundaţi puşcăria. Până nu întoarceţi ceea ce aţi furat. Până nu recunoaşteţi, până nu vă pocăiţi public în faţa oamenilor pentru vieţi şi familii distruse. E minimul pe care îl datoraţi acestei ţări şi oamenilor ei. Datoria noastră va fi să nu uităm. Dacă uităm, devenim complici. Hoţilor”, scrie deputatul ACUM pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe