Dragnea va avansa marţi numele noului ministru al Apărării

Liviu Dragnea neagă că ar fi vreo criza la MApN-ul care, nu de mult, anunţa că va plăti eşalonat salariile în septembrie şi informează că va propune marţi numele celui ce ar urma să îi ia locul lui Ţuţuianu.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunţat, duminică, la Ţebea, că marţi va avea loc o reuniune a Biroului Permanent Naţional, în cadrul căreia îi va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apărării, relatează hotnews. Totodată, Dragnea a negat că în acest moment ar exista o "criză" în MApN.

"Marţi avem Biroul Permanent Naţional lărgit, unde voi propune din partea PSD premierului un nume şi ulterior să fie prezentat preşedintelui României. Deci marţi se va rezolva problema", a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Întrebat dacă şedinţa CSAT de joi are legătură cu actuala "criza" din MApN, Dragnea a negat: "Nu cred şi nu văd ce criză e. La armată e un ministru interimar, are toate competenţele. Nu poate să fie nicio criză".

Reamintim că săptămâna trecută, la doar o zi după ce premierul Tudose s-a lăudat în Parlament cu bunăstarea şi stabilitatea economică pe care a adus-o PSD, Ministerul Apărării Naţionale a informat sec ca plata salariilor să se facă eşalonat în luna septembrie, în scopul unei abordări "prudenţiale" căci rectificarea bugetară nu a fost efectuată încă. La scrut timp după aceea, lui Ţuţuianu i s-a cerut demisia, interimatul fiind asigurat de vicepremierul Ciolacu.

Joi, preşedintele Klaus Iohannis a convocat,o şedinţă a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilităţi navale, dar şi a strategiei naţionale de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne