Ziua 221. "Dacă am fi un milion de oameni în Piaţă, am da României un viitor pe care îl merită!"

După ce a câştigat alegerile, PSD a făcut prăpăd şi continuă să facă în continuare, căci tăcerea oamenilor le dă celor de la putere curajul să atace tot, "ca viermii". Pentru ca lucrurile să se schimbe, este necesar ca oamenii să iasă din indiferenţă şi neîncredere, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern pentru a 221-a zi consecutiv.
Protest
Protest (Epoch Times)

Dezastrul economic este foarte aproape şi totuşi marea majoritate a românilor refuză să vadă asta, la fel cum refuză să vadă că PSD se pregăteşte să subjuge cu totul Justiţia şi să facă praf statul de drept. Însă neîncrederea oamenilor în faptul că pot schimba lucruri şi/sau indiferenţa nu fac decât să-i încurajeze pe cei de la putere să-şi vadă cu şi mai multă vigoare de prăduirea ţării, consideră protestatarii rezist, lansând un nou apel la trezire.

Potrivit acestora, PSD nu a câştigat alegerile fiindcă au fost foarte buni în campanie ci datorită absenteismului uriaş de la vot. Rezultatele se văd şi este timpul ca oamenii să iasă din nepăsare şi tăcere, cred protestatarii.

"Neîncrederea în faptul că fiecare dintre noi putem schimba ceva ţine acasă milioane de oameni. Dacă am fi un milion de oameni în Piaţă am scăpa de viermii PSD şi am da României o nouă faţă, un viitor pe care îl merită, un viitor fără corupţi, fără morţi în spitale, fără copii care învaţă an de an în şcoli ce nu primesc aprobările necesare unei bune funcţionări, fără ca incompetenţii să stea în fruntea ţării.

Suntem puţini acum cei care zi de zi venim în Piaţă, dar noi suntem aici pentru a arăta celor 23 de milioane de români că se poate. Că atunci când eşti suficient de determinat poţi să laşi tot ce faci şi să spui celor care încalcă toate principiile normale de guvernare că greşesc profund.

PSD nu a câştigat alegerile pentru că ar fi ei foarte buni în a se prezenta în campanie, nu, ci pentru că peste 10 milioane de români au lipsit de la vot. După ce au câştigat alegerile au făcut prăpăd şi fac în continuare. Tăcerea oamenilor îi îndeamnă zilnic la alte şi alte suplicii contra Justiţiei şi Statului de drept. Atacă tot, ca viermii. Se năpustesc cu nesaţ în banul public, nu fac nimic şi fură tot.

Ar trebui să fim cu toţii în stradă şi să le spunem că îi vedem şi că ceea ce fac se pedepseşte cu închisoarea pe viaţă. PSD-ALDE o să scoată în curând 1 milion de oameni în stradă pentru că sunt incapabili să guverneze o ţară, sunt puşi doar pe îngroparea României în datorii pentru a plăti salarii şi pensii nesimţite executanţilor comenzilor lor, să dea contracte babane baronilor şi infractorilor locali şi să elibereze marii corupţi ca Voiculescu, să-l facă scăpat pe Ghiţă şi mulţi ca el. Asta este PSD-ALDE, nu are nici un gând bun pentru România, nimic pentru cei care plătesc acest circ făcut de ei", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Mai sceptică, o altă protestatară, mâhnită că tot mai puţini oameni ies în stradă să apere statul de drept, consideră că românii sunt victime nu ale politicienilor, ci ale propriei indiferenţe.

"Dragnea are impresia că i-a cumpărat tată-su ţară şi face ce vrea prin România. S-a instalat în fruntea ţării pentru că "partea imorală" a populaţiei a votat PSD şi acum dă legi şi ordonanţe ca să scape de puşcărie. Dragnea are în subordine şi o cireadă de miniştri inepţi dar exagerat de fuduli care habar nu au cât fac 2X2 în schimb la capitolul "furat" sunt olimpici. Problema reală a României nu sunt politicienii corupţi ci poporul român! Pe de o parte avem populaţia care a votat cu bună-ştiinţă nişte infractori iar de partea cealaltă avem populaţia fricoasă care pleacă capul în faţa acestor mafioţi. În acest an am aflat că moralitatea poporului român este la un nivel foarte scăzut. Pentru că, după cum se vede, nu împărtăşim aceleaşi valori cu poporul român, deşi se află în mijlocul capitalei României, Piaţa Victoriei nu este România", crede protestatara.

Protest
Protest (Epoch Times)

Nemulţumit de cei aflaţi la putere se declară şi un alt protestatar, şi el îngrijorat de indiferenţa celor care permit toate derapajele actualului guvern. În opinia acestuia, "boala" poporului român trebuie tratată urgent, pentru a se evita dezastrul ţării.

Aseară l-am urmărit pe acest individ care este ’’pus’’ în funcţia de prim-ministru al României! Nu am văzut la acest individ decât aroganţă, minciună, tupeu şi indiferenţă faţă de noi! Este incredibil cum dormim şi cum îi lăsam să ne ’’abuzeze’’ şi să nu facem nimic. Această boală a poporului nostru trebuie tratată urgent pentru a evita dezastrul României!

Dezastrul Economic este foarte aproape şi noi refuzăm să vedem acest lucru. În două zile copiii încep şcoala, şi vor învăţa în clădiri care nu au avizele impuse de stat pentru siguranţă, nu vor avea manuale pe bănci, nu vor avea condiţiile decente, şi cel mai important, liniştea de care au nevoie să crească şi să înveţe! Această linişte ar trebui să o garantăm noi, românii! Cum să le garantăm noi copiilor, linişte şi condiţii decente de a învăţa şi creşte, dacă noi nu suntem în stare să reacţionăm la abuzuri? Boala de care spuneam mai devreme se va întinde şi va fi ’’ereditară’’ dacă noi nu o tratăm! Eu aştept de la români să iasă şi să reacţioneze până nu este prea târziu! Când mă vor întreba copiii mei dacă am făcut ceva pentru ei, vreau să îi privesc şi să le spun că DA, am luptat pentru ei şi pentru alţii!", transmite protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne