Dragnea: Vor să elimine PSD pentru că e singurul partid care se preocupă de eradicarea sărăciei

Se încearcă eliminarea partidului care susţine oamenii săraci, o categorie socială deloc mică, a acuzat preşedintele PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Adversarii PSD lovesc în continuu partidul pentru că este singurul care pe lângă creştere economică se preocupă în aceeaşi măsură şi de eradicarea sărăciei, a afirmat vineri, la Şcoala de vară a TSD, preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Orban e liderul Opoziţiei? Nu e liderul nimănui, nu e nici măcar liderul lui. E un exemplu negativ. Un turnător şi atât! (...) În ultimul an s-a ajuns la demenţă în România. Este o manipulare inimaginabilă. Este o minciună fără sfârşit, agresivitate dusă la extrem, foarte mult cinism şi ţi-e şi ruşine să mai vorbeşti de ceva sentiment - e un cuvânt care a dispărut demult din limbajul multor oameni care vorbesc la televizor, şi politicieni şi nepoliticieni. (...) Este un fel de subiect tabu în ultimii ani - ni s-a spus să nu vorbim despre el, că nu e bine, că deranjează - şi anume sărăcia", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PSD, în România, în America, în Europa de Vest, în Africa, în orice ţară din lume există oameni săraci.

"Din păcate, la noi, adversarii noştri - şi asta începând cu mulţi ani în urmă şi acum este din ce în ce mai intens - nu mai vor să vorbească despre sărăcie, au o abordare foarte cinică, pentru ei, oamenii săraci sunt doar nişte cifre statistice, vor să lovească şi lovesc încontinuu PSD-ul pentru ca fiind singurul partid care pe lângă creştere economică se preocupă în aceeaşi măsură şi de eradicarea sărăciei, pentru că ei au un gând urât, dar foarte simplu - vor să elimine partidul care susţine această categorie socială - şi nu e mică deloc - pentru ca o mare parte din societatea românească să poată să aibă acces la resursele acestei naţiuni, să fie cât mai puţini cei care au acces la aceste surse, care decid, care împart între ei", a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD acuză că s-a înlocuit o dezbatere despre problemele tinerilor, despre problemele sensibile ale societăţii, cu "un fel de rasism social".

"Trebuie să vă implicaţi dacă vă iubiţi această ţară, nu putem să ne ocupăm doar de lucrurile plăcute. Principalul obiectiv al unui om politic normal la cap, sincer şi onest este să se preocupe de cele mai grele probleme ale societăţii, ale oamenilor. Altfel, se poate face politică de budoar, de studio", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne