Dragnea, atac furibund: Doi foşti premieri ai partidului au o atitudine de şobolan

Liviu Dragnea a izbucnit miercuri seară, la Antena 3, iritat că Victor Ponta îi racolează parlamentarii iar Mihai Tudose i se împotriveşte tot mai făţiş.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)
Loredana Diacu
24.05.2018

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie n-are nicio şansă să treacă, chiar dacă doi foşti premieri PSD "cu atitudine de şobolan" încearcă să rupă voturi, a susţinut miercuri seară Liviu Dragnea, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. Declaraţiile lui Dragnea vin ca răspuns la o întrebare a lui Mihai Gâdea, ce a susţinut că "un securist" care publică mesaje ale Securităţii pe un site cerea insistent ca Opoziţia să treacă la soluţia imorală şi anume să ia oameni la bucată, să se ia hălci din PSD şi ALDE şi să se facă un partid bidon şi că s-ar fi trecut la această acţiune. Întrebat dacă acest demers va reuşi, Dragnea a răspuns:

​„Este vorba de o atitudine de şobolan a unor doi foşti premieri ai partidului, dar ca orice şobolan, ştiţi, rod puţin, dar până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură. Dar eu vreau să punctez încă o dată: miza finală nu este guvernarea. Sunt dispuşi să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României pentru ca acele legi (legile justiţiei -n.r.) să nu fie aprobate. Aceasta este cu adevărat miza, să nu mai lăsăm lumea în confuzie”, a spus Dragnea (politician care, reamintim, e acuzat că a dinamitat politica externă a României prin susţinerea mutării ambasadei României la Ierusalim).

Deşi n-a dat nume, liderul PSD s-a referit la faptul că fostul premier Ponta ia parlamentari PSD şi îi transferă la noul său partid şi la faptul că Mihai Tudose ar fi unul dintre răzvrătiţii din partid.

Reamintim că mai mulţi parlamentari PSD, inclusiv de la organizaţia Brăila, condusă de Tudose, au trecut în partidul lui Ponta. Mai mult, luni, Mihai Tudose l-a pus în dificultate pe Dragnea, când s-a împotrivit public unui miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă, arată G4Media.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor