Dragnea, acuzat că a "minţit fără ruşine" pentru a lovi în instituţiile statului. Mai exact, în Parchetul condus de Lazăr

Liviu Dragnea a minţit atunci când a susţinut că Parchetul nu a făcut nimic cu o plângere depusă de el, susţine Realitatea TV.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Nu demult, liderul PDS, Liviu Dragnea, explica faptul că n-a depus plângere contra presupuşilor asasini cazaţi la Athenee Palace, pentru că n-are încredere în Parchet. De ce ar avea, zicea Dragnea, în condiţiile în care el a făcut în 2017 o plângere împotriva jurnalistului Mircea Marian şi, iată, la un an şi jumătate nu a primit nimic de la insituţie. Sunt însă acuzaţiile lui Dragnea reale? Realitatea TV susţine că nu, şi că social-democratul a minţit.

Astfel, potrivit unor surse Realitatea TV, lui Dragnea i-ar fi fost restituită plângerea împotriva jurnalistului Mircea Marian pe motiv că nu îndeplinea condiţiile minimale pentru o astfel de reclamaţie. Mai exact, plângerea a fost depusă la Parchetul General în anul 2017 şi trimisă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost analizată şi restituită lui Liviu Dragnea, pe motiv că nu îndeplinea condiţiile. Cu toate acestea, şeful PSD a declarat că nu mai are încredere în Justiţie, pentru că nu a mai aflat nimic despre plângerea sa.

”Eu am făcut o plângere penală domnului Mircea Marian, în 2017, care a incitat public. La Parchet. Nici până în ziua de azi nu am primit nimic. Şi am făcut-o mi se pare, în februarie. De ce să mai fac sesizare acolo? Făcusem deja una. Însemna să repet o altă cerere la Parchet şi să nu facă nimic. Nici până azi, la un an şi jumătate, nu am primit nimic. Domn'e, nu ne interesează... S-a făcut vreo cercetare? Nu s-a făcut nimic. Nimic", declara Dragnea pe 22 august, când încerca să convingă opinia publică.

Reacţia lui Mircea Marian

”Realitatea Tv/ Ionela Arcanu au anunţat că parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a respins plângerea lui Dragnea împotriva mea. Dragnea ştia că parchetul i-a respins sesizarea dar, acum câteva zile, s-a plâns la Antena 3 că nu mai are încredere în instituţiile statului pentru că parchetul nu i-a dat nici un răspuns.

Minţea fără ruşine", a scris Mircea Marian.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne