Dorin Chirtoacă: PL îndeamnă susţinătorii să voteze împotriva lui Ceban

Dorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă (facebook.com / Dorin Chirtoacă)

Preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, fost primar al municipiului Chişinău a anunţat în cadrul unui briefing de presă că „în turul al doilea, necondiţionat şi nefiind întrebaţi de nimeni, după cum aţi văzut şi ieri, înainte să fie anunţate primele rezultate parţiale, am spus clar că vom fi împotriva lui Ceban”.

Pe de altă parte, Chirtoacă a ţinut să puncteze că trebuie să fie clar pentru toată lumea, că Partidul Liberal nu este pentru Năstase, ci doar împotriva lui Ceban.

„Dacă va fi sau nu pentru Năstase, depinde de ei, de Blocul ACUM, în special de Maia Sandu, dumneaei a asigurat şi anul trecut o oarecare mobilizare în turul al doilea pentru Andrei Năstase.

Noi îndemnăm clar împotriva socialiştilor, împotriva lui Ceban şi a lui Dodon care trebuie scos în şuturi din Preşedinţie, aşa cum a fost scos în şuturi Plahotniuc din Republica Moldova”, a menţionat liderul PL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe