Dezvăluiri: "Toate numerele maşinilor TelDrum erau cu LDP. Ce înseamnă LDP? Liviu Dragnea Preşedinte!"

Dragnea era un tip grandoman, el cununa, el boteza, cerea tuturor să îi spună “Domnul Preşedinte” şi rezolva problemele tuturor. Şi-a creat un imperiu în care nimeni nu vorbeşte, pentru că tuturor le-a dat câte ceva, ar fi explicat un fost angajat TelDrum, în opinia căruia Dragnea nu va renunţa nicicând la putere.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Publicaţia liberinteleorman.ro relatează că un fost angajat al TelDrum (unul care s-a aflat pe o poziţie destul de înaltă în firmă până acum câţiva ani) a dezvăluit, în exclusivitate, că îl cunoaşte pe Liviu Dragnea suficient de bine, încât să ştie că acesta nu va pleca niciodată singur din fruntea acestui joc, pentru că are o părere exagerat de bună despre sine însuşi şi, mai ales, pentru că nu a avut niciodată onoare.

De asemenea, fostul angajat ar fi declarat pentru sursa citată că Dragnea venea mereu la şedinţele TelDrum şi că l-a pus să-i cumpere teren care era achiziţionat pe numele firmei.

"Nereguli au existat întotdeauna în Teldrum pe partea de drumuri, nu pe partea de agricultură. Şi astea se vedeau cu ochiul liber. Eu nu participam direct la semnarea contractelor, dar şeful nostru, Liviu Dragnea, era un tip grandoman. El era cel mai iubit şi cel mai deştept. Ne chema tot timpul la petreceri. Ele se organizau la Hanul Diligenţei, la hotelul din Turnu. El cununa, boteza, îi plăcea să fie mereu în centrul atenţiei. În activitatea Teldrum, în perioada 2002 – 2006, el era total implicat. Venea la şedinţe, pe mine m-a pus să-i cumpăr teren cât am lucrat acolo. Când se dădea arendă, ţăranii veneau să-şi ia arenda şi erau mulţi care voiau să vândă. Eu îi chemam, îi înregistram şi cumpăram pentru TelDrum la cererea lui Liviu Dragnea. Mergeam la notariat, făceam acte. Nu cumpăram nimic pe numele lui, dar cumpăram pentru TelDrum. Sunt mulţi ani de când am plecat şi nu îmi amintesc date exacte, dar eram prezent acolo şi îmi amintesc esenţialul. Ne chema la vânătoare, la chefuri, la petreceri. Dar în mod esenţial, legătura lui cu TelDrum era cunoscută de toată lumea. El venea la şedinţele acţionarilor, participa personal la luarea unor decizii. Toate numerele maşinilor TelDrum erau înregistrate cu LDP. Ce înseamnă LDP? Liviu Dragnea Preşedinte! El cerea tuturor să îi spună “Domnul Preşedinte” şi rezolva problemele tuturor. Aveai o problemă cu copilul, te duceai la el, aveai o datorie, te duceai la el în orice problemă, chiar şi dacă voiai funcţii sau case… Şi-a creat un imperiu în care nimeni nu vorbeşte, pentru că tuturor le-a dat câte ceva."

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne