Deutsche Telekom hăckuit. Aproximativ 1 milion de clienţi afectaţi

Sute de mii de clienţi ai Deutsche Telekom din Germania au rămas fără servicii după un atac cibernetic asupra companiei.
(Captură Foto)

La un moment dat, aproximativ 900.000 de persoane au fost lovite de pene de Internet. Numărul a scăzut la 400.000 după implementarea măsurilor de securitate.

Directorul departamentului pentru securitate IT al Deutsche Telekom a declarat că incidentul pare să fi fost legat de o tentativă eşuată de a infecta routerele clienţilor cu o nouă versiune a unui virus numit Mirai.

Compania, care are 20 milioane de clienţi în Germania, a dat în folosinţă un program actualizat şi a cerut clienţilor afectaţi să îşi deconecteze routerele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință