Deţinuţii, din nou prioritate naţională. Ministrul Justiţiei interesat de amânarea eliberării lor

De la venirea la putere a PSD, soarta deţinuţilor pare să fie una dintre priorităţile guvernării. Tudorel Toader nu face nici el excepţie şi anunţă că se va interesa de amânarea liberării condiţionate a deţinuţilor, iar, în caz de nereguli, va lua măsuri.
Tudorel Toader
Tudorel Toader (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat duminică, pe pagina sa de Facebook, că a cerut hotărârile de amânare a eliberării condiţionate pentru toţi deţinuţii din penitenciare! Motivul? Aceştia s-au plâns.

"Majoritatea deţinuţilor reclamă modul de aplicare a dispoziţiilor legale referitoare la liberarea condiţionată.

Prin ANP/Administraţia Naţională a Penitenciarelor/, am solicitat hotărârile de amânare pentru toţi deţinuţii aflaţi în penitenciare!
Vrem să vedem considerentele respectivelor hotărâri", susţine Tudorel Toader.

Ministrul mai anunţă că, în măsura în care se va constata existenţa unei practici neunitare, va declanşa "în limita competenţelor legale", procedura de promovare a unui recurs în interesul legii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne