Deputat USR: Bădălău, filmat cântând de zor - "Să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea" / Liderul PSD neagă

Nicolae Bădălău, senator PSD - Giurgiu, la audieri DNA
Nicolae Bădălău, senator PSD - Giurgiu, la audieri DNA (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
31.08.2018

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a publicat vineri, pe pagina sa de Facebook, un video de la o petrecere la care participa şi fostul număr doi din PSD, Niculae Bădălău.

"Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanţi baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoţii o au faţă de toţi oamenii cinstiţi, alungaţi din România tocmai de aceşti penali.

I-au bătut, i-au gazat în Piaţa Victoriei, au despărţit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum ţin să arate cât de mult îi dispreţuiesc. Penalii României se adună la nunţi, în cercuri mafiote, sfidează cetăţenii prin opulenţă şi ne transmit că ei sunt statul.

Nu, nu voi sunteţi România. România e a oamenilor cinstiţi. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică", a scris Prisnel.

Replica lui Bădălău

"Nu ştiu cine e ăsta (Prisnel – n.r.). M-a mai sunat cineva şi mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viaţa asta sunt şi oameni care bat câmpii şi sunt exaltaţi.

Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoaşteţi foarte bine şi din declaraţiile publice, că nu aprob aşa ceva şi nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu aşa ceva despre nişte oameni?", a declarat Nicolae Bădălău pentru Newsweek România.

Petrecerea respectivă ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor