Deputat PSD, postare preluată pe FB: "Dragă Uniune Europeană, eşti o c***ă satanistă"

Vasile Cîtea
Vasile Cîtea (Vasile Cîtea / Facebook)

Deputatul Vasile Citea, secretar al grupului PSD, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol intitulat "Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă".

Potrivit publicaţiei pulsuliesean.ro, politicianul este cunoscut pentru postările de origine anti-UE din surse obscure, recidivează cu noi intoxicări în spaţiul public. Dacă ultimele reacţii ale deputatului la adresa Uniunii Europene erau, oarecum, cosmetizate, Vasile Citea îşi declară, în mod deschis, opiniile faţă de apartenenţa României la UE.

Acelaşi deputat a distribuit recent o postare a Antenei 3 cu o "listă a ruşinii de la Bruxelles", pe care erau europarlamentarii care "au votat pentru Soros, împotriva României".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne