De la luminiţa de la capătul tunelului, la luminiţa de Paşti. Primăria Capitalei uimeşte România

Pentru prima oară în istoria (cunoscută) a Bucureştiului, centrul oraşului va fi luminat, de Paşti, cu multe-multe beculeţe de la Luxten.
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Dacă pentru toată lumea era limpede că iarna nu-i ca vara (de la Băsescu citire) mai nou românii află că de Paşte poate fi ca de Crăciun, cel puţin în Bucureşti unde, Primăria condusă de Gabriela Firea pregăteşte sărbători cu multe lumini. Nu de la lumânările aprinse ci de la beculeţele ce vor împodobi Capitala în perioada pascală.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a precizat că aşteaptă propuneri de la firma de iluminat Luxten, atât în privinţa costurilor, cât şi pentru ce porţiuni de străzi vor fi împodobite, relatează Adevărul.

Până în acest an, Bucureştiul a fost împodobit cu luminiţe numai în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Mai amintim că, tot de Paşti, Gabriela Firea pregăteşte curăţenie generală în centrul oraşului iar Calea Victoriei va deveni pietonală preţ de două zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne