De ce nu a putut Loteria Română să vândă niciun bilet sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00

Sediul unei caserii a Loteriei Romane.
Sediul unei caserii a Loteriei Romane. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)
Liviu Şerbănescu
14.10.2012

Sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00, niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată ţara ale companiei nu a putut elibera bilete pentru extragerile programate în ziua de duminică, au anunţat reprezentanţi ai companiei.

"Avem două servere, dintre care unul nu funcţiona pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 şi, din acel moment, agenţiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică ", a precizat Sorin Constantinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române.

Totodată, Constantinescu a precizat că de tot ceea ce ţine de servere şi de mentenanţa acestora se ocupă grupul grecesc Intralot şi că reprezentanţii Loteriei Române nu au acces la acestea.

"Reprezentanţii firmei de mentenanţă au venit la 14.30 şi în jurul orei 17.00 a început să funcţioneze unul dintre servere. Din acel moment, oamenii au putut cumpăra din nou bilete", a mai precizat el.

Astfel,în cele cinci ore de inactivitate, Loteria Română a înregistrat "pierderi însemnate", dat fiind faptul că sâmbăta este ziua când vin să cumpere bilete cei mai mulţi jucători.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor