Dăncilă susţine că a dat meditaţii gratuite la matematică: Îi chemam pe copii acasă la mine, la Videle

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Şefa PSD Viorica Dăncilă a susţinut, la TVR, că pe vremea când era profesoară a dat meditaţii gratuite la matematică copiilor unor prieteni şi unor copii care nu aveau posibilităţi materiale.

"Am dat meditaţii, dar copiilor unor prieteni, la matematică, dar niciodată ca să cer bani, din dorinţa de a-mi ajuta prietenii, de a ajuta copiii prietenilor am făcut acest lucru. Am mai dat meditaţii copiilor care nu aveau posibilităţi şi pentru că întotdeauna cred că trebuie să îi ajuţi pe cei care au nevoie de sprijinul tău. Îi chemam acasă la mine, în apartamentul din Videle", a declarat şefa PSD, citată de Agerpres.

Viorica Dăncilă a fost profesoară de lucru manual la Videle.

Declaraţiile sale despre "meditaţiile gratuite" vin în contextul atacurilor pe care le-a lansat la adresa contracandidatului său la prezidenţiale, Klaus Iohannis, fost profesor de fizică.

"În momentul în care sunt totuşi şase case pe care le obţii prin meditaţii cred că ar trebui să dea reţeta tuturor profesorilor din România pentru că este un lucru într-adevăr extraordinar. (...) să vină în faţa televiziunilor şi să spună: 'Aşa am putut să realizez acest obiectiv al meu, cele 6 case, aşa... nu prin ghinion ci prin ce muncă am obţinut cele şase case', pentru că poate fi o reţetă pentru foarte mulţi români care îşi doresc şase case şi nu au niciuna", preciza, ironic, cu o altă ocazie Viorica Dăncilă.