Dăncilă are concurenţă: Vicepremierul Graţiela Gavrilescu, o nouă ploaie de gafe într-un discurs public

Gratiela Gavrilescu (PSD)
Gratiela Gavrilescu (PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

De când au fost numiţi în funcţie, actualii guvernanţi, în frunte cu Viorica Dăncilă, au făcut "deliciul" reţelelor de socializare şi au intrat în prim- planul atenţiei presei. Nu însă pentru măsurile bune pe care le-au luat ci pentru gafele lor, devenite celebre. Continuând această linie, ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a reuşit să facă o ploaie de greşeli de exprimare în cadrul unui discurs de doar câteva minute, susţinut cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

Redăm discursul susţinut de ministrul Mediului:

"Astăzi este a patruzecişipatrua ediţie a Zilei Mondiale a Mediului. (...) Uitaţi cum România, astăzi, ţine prima pagină (?!) a celorlalte state membre a (?!) Uniunii Europeane. (...) În fiecare magazine a dumneavoastră. (...) Ne gândim foarte mult cum să începem să reciclăm şi să implementăm coceptul de economie circulară. (...) Vreau să spun tuturor că această pungă, după cum o vedeţi, e foarte uşor de ţinut într-o geantă, deci o viaţă mai lungă (?!), este mult mai greu să poată să fie aruncată (?!) şi să poată să zboare şi aşa cum spuneaţi să le vedem fie în minunata nostra biosfera Delta Dunării sau să o vedem, ştiu eu, aruncate (?!) pe râurile şi ramurile noastre".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne