Cu ce i-a tratat Kelemen Hunor pe liderii PPE

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
17.10.2012

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că le-a pregătit oaspeţilor sosiţi la congresul Partidului Popular European un produs tradiţional românesc din Transilvania. El le-a oferit musafirilor, marţi seara, la cina la care au fost invitaţi la un restaurant din centrul Capitalei, palincă de Sălaj.

Hunor a mai spus că la restaurant a fost o atmosferă plăcută, cum se întâmplă la o astfel de ocazie, că lumea s-a simţit bine şi că oaspeţii au o părere foarte bună atât despre local, cât şi despre România.

Liderii PDL şi UDMR, Vasile Blaga şi Kelemen Hunor, au declarat că popularii europeni nu au fost deranjaţi de protestatarii adunaţi în faţa restaurantului unde cinau şi că este dreptul oamenilor să manifesteze, într-o ţară democratică.

"Poate că au văzut (protestele - n.r.), ştiu că preşedintele Martens a văzut, dar nimeni nu era deranjat, aşa e într-o ţară liberă şi democratică", a spus preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Congresul PPE are loc la Bucureşti, în zilele de 17 şi 18 octombrie, şi reuneşte la Bucureşti importanţi şefi de state şi guverne din Europa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor