Crin Antonescu: ridicarea arhivelor din Modrogan, "o glumă mai proastă" a lui Băsescu

Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu a catalogat drept o glumă proastă decizia lui Traian Băsescu de a-şi lua arhiva personală de la sediul PDL, în urma anunţului de fuziune a democrat liberalilor cu PNL.

„Probabil a fost o glumă mai proastă, cum i se întâmplă domnului preşedinte, unu, pentru ca şi în vara lui 2012 (anul puciului USL, când preşedintele Băsescu a fost suspendat temporar din funcţie n.r.), atunci când ne-a solicitat să-şi sigileze biroul şi să-şi lase toate arhivele de la Cotroceni, am fost de acord imediat. Doi, pentru că nu eu voi merge în biroul lui Băsescu de la Modrogan”, a declarat Antonescu pentru B1 TV.

Comentariile lui Antonescu vizează o declaraţie făcută de Traian Băsescu la Congresul Femeilor Populare din PMP, de la Sinaia, unde şeful statului a declarat şi-a mutat arhiva de la sediul PDL din Modrogan, ca sa nu i-o acceseze Antonescu.

„Ieri mi-am luat arhiva, să ştiţi că până ieri am avut arhiva personală de la Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei în Modrogan 1. Dar fiindu-mi teamă că acolo ajunge Crin Antonescu m-am văzut nevoit s-o iau. Arhiva încă mai era o legătura a mea cu partidul şi ştiam c-o s-o iau cândva, dar nu eram hotărât s-o iau aşa repede. Aflând concesiile uriaşe şi modul cum PDL a fost pus pe tavă unei istorii şi nu unei realităţi am hotărât s-o iau s-o mut la PMP”, a declarat Băsescu.

Aleea Modrogan numărul 1 este sediul central al PDL-ului ce urmează să devină, după fuziunea PDL-PNL, sediul central al noului partid.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne