Corpul de control al premierului descinde la Opera Naţională

În contextul scandalului de la Opera Naţională, care pare să nu se mai termine, în scenă a apărut acum şi Corpul de control al premierului Dacian Cioloş.
Opera Naţională din Bucureşti
Opera Naţională din Bucureşti (Foto: Joe Mabel - Wikipedia)

Corpul de control al premierului a iniţiat o acţiune de control la Opera Naţională Bucureşti, care are mai multe obiective, printre care se numără şi verificarea modului în care s-a făcut angajarea persoanelor care au ocupat sau ocupă funcţii de conducere, a transmis Executivul.

Printre celelalte obiective ale controlului se numără verificarea modului de stabilire şi acordare a remuneraţiilor lunare/anuale şi a altor avantaje personalului angajat în cadrul ONB, precum şi personalului colaborator, dar şi verificarea respectării prevederilor contractelor de management.

Mai mult, Corpul de control are ca obiectiv verificarea respectării dispoziţiilor legale cu privire la constituirea şi realizarea veniturilor, precum şi la angajarea şi efectuarea cheltuielilor, dar şi verificarea atribuirii şi derulării unor contracte de achiziţie a unor produse, servicii şi/sau lucrări.

Acţiunea va viza şi alte aspecte considerate relevante de către echipa de control.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne