"Conjuraţia nebunilor. Extremism venit din negura istoriei". Olguţa Vasilescu, somată să-şi dea demisia

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, trebuie să-şi dea demisia din funcţie după ce a afirmat, practic, că toţi nemţii sunt criminali, în cadrul atacului său lansat la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a transmis deputatul Adrian-Claudiu Prisnel.
Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu (Epoch Times România)

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a criticat dur, pe pagina sa de Facebook, atacul lansat de ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

"Lia Olguţa Vasilescu: 'Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj'. Conjuraţia nebunilor. Iresponsabilitatea declaraţiei Olguţei Vasilescu frizează nebunia. Asistăm de câteva zile la declaraţii absolut oribile din partea liderilor PSD. Semnalul a fost dat chiar de liderul PSD, cuprins de paranoia, a urmat deputatul Bacalbaşa, care a jignit într-un mod grotesc întreg poporul evreu, acum a venit rândul Ministrului Muncii, fost primar la Craiova", a declarat Prisnel.

Deputatul a precizat că, după declaraţia Olguţei Vasilescu, care spune nici mai mult nici mai puţin că toţi nemţii sunt criminali, ministrul Muncii trebuie să demisioneze de îndată.

"Locul României este în Europa, alături de Germania şi restul ţărilor europene. O declaraţie de un extremism venit din negura istoriei nu trebuie să rămână nesancţionat. Demisia!", a subliniat Prisnel.