Codrin Ştefănescu: E un complot în PSD. Scrisoarea acestor oblojiţi o văd ca pe un act de trădare

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a lansat cuvinte grele la adresa colegilor săi de partid care cer public demisia liderului suprem Liviu Dragnea.
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat dur miercuri, la Antena 3, după ce a apărut în presă scrisoarea deschisă prin care se cere demisia şefului său de partid Liviu Dragnea.

"Avem de-a face cu un complot. (...) Scrisoarea acestor oblojiţi o văd ca pe un act de trădare şi asta le-o spun public ca să înţeleagă toţi membrii de partid , toţi simpatizanţii. Actul de trădare vine de la nişte colegi care au fost susţinuţi în funcţii colosale: Ţuţuianu este printre primii oameni în stat, fost ministru al Apărării, actual vicepreşedinte al Senatului, domnul Paul Stănescu, colegul şi prietenul nostru, este vicepreşedinte al partidului, vice-prim-ministru, ministrul Dezvoltării, Gabriela Firea este primarul general al Capitalei şi vicepreşedinte de partid, susţinută total de Liviu Dragnea", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de Mediafax.

Liderul PSD susţine că membrii de partid social-democraţi nu aprobă demersul "rebelilor".

"Membrii noştri de partid nu o să înghită această scrisoare. Discuţia de la CEx va fi una extrem de dură şi tranşantă pe această chestiune pentru că ne-au adus mari prejudicii de imagine toate aceste declaraţii în ultimele câteva săptămâni, într-un moment foarte delicat pentru partid, într-un moment în care în linia 1 se află foarte mulţi colegi de-ai noştri. Vineri, la CEx, va trebui să găsim obligatoriu o soluţie la această chestiune", a precizat Codrin Ştefănescu.

Reamintim că trei lideri marcanţi ai PSD - Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu - au semnat, în numele unui comitet de iniţiativă, o scrisoare prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, scrisoare apărută azi în presă.

În scrisoare, Dragnea este acuzat că a devenit o vulnerabilitate pentru partid ba chiar un obstacol în calea adoptării iniţiativelor PSD în zona reformării Justiţiei, iniţiative pe care, ATENŢIE, semnatarii le consideră justificate. Liderului PSD i se mai reproşează modul în care şi-a ales şi dat jos premierii, războiul permanent şi pe prea multe fronturi cu Serviciile, DNA, Preşedinte, Opoziţie etc., acapararea agendei publice cu teme precum Corupţia, schimbările din Justiţie, „Statul Paralel”, promovarea în Guvern, Ministere, Agenţii, alte instituţii publice a unor persoane cu evidente carenţe profesionale, incapabile să comunice corect, argumentat, pe temele guvernării etc.

În aceste condiţii, semnatarii scrisorii cer demisia lui Dragnea plus alte 18 măsuri. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne