Clotilde Armand: Prin incompetenţa primarilor Capitalei, finanţarea UE pentru Arcul de Triumf a fost pierdută

Prin incompetenţa primarilor Capitalei, finanţarea UE de 23 de milioane de lei pentru lucrările de consolidare la Arcul de Triumf este definitiv pierdută, a atras atenţia franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Pe 14 iunie 2016, proaspăt aleasă primar, Gabriela Firea ne asigura că lucrările de consolidare la Arcul de Triumf vor fi terminate în două săptămâni, de parcă doar pe ea o aşteptau ca să termine şantierul, a scris marţi, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand.

"Lucrările durează din martie 2014 şi sunt oprite din cauza unor probleme tehnice pe care mi-e teamă că doamna Firea nu le înţelege cu adevărat. Bugetul proiectat este de 30 de milioane de lei, din care 23 de milioane reprezintă finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană. Data de 30 iunie era de altfel ultima zi când se mai puteau face cereri de plată din fondurile 2007-2013", a declarat franţuzoaica.

Potrivit reprezentantei Uniunii Salvaţi Bucureştiul, au trecut de atunci două luni şi nici vorba de vreo inaugurare la Arcul de Triumf.

"Prin incompetenţa primarilor PSD, PMP [referire la primarul interimar Ştefănel Dan Marin de la UNPR, partid ce a fuzionat recent cu PMP - n.r.] şi PNL ai Capitalei, finanţarea UE de 23 de milioane de lei este definitiv pierdută. În schimb, bucureştenii trebuie să suporte pentru al treilea an consecutiv acel şantier inestetic în jurul unuia din cele mai frumoase monumente ale Capitalei", a subliniat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne