Ciucu: "Balamucul de la Universitate, organizat de Gabriela Firea, v-a costat 385.000 Euro!"

Primăria Capitalei a dat aproape 400.000 de euro pentru "o hărmălaie cu obiectiv neclar, inutilă", cu alte cuvinte pentru concertele de Ziua Europei din Piaţa Universităţii, susţine Ciucu.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Concertele organizate în Piaţa Universităţii cu ocazia Zilei Europei i-au costat pe bucureşteni circa 385.000 de euro, scrie, pe pagina sa de Facebook, liberalul Ciprian Ciucu, consilier general al Municipiului Bucureşti.

Balamucul de la Universitate, organizat de PMB, primar Gabriela Firea, v-a costat 385.000 Euro.

Atunci când m-am opus în Consiliul General adoptării procedurii simplificate de achiziţii publice, exact astfel de achiziţii dubioase am vrut să evităm. Anunţ neclar, cu doar 3 săptămâni înainte de eveniment. Aşa ne va toca bugetul încă trei ani de zile. Q.E.D.

Reţineţi tactica, dăm bugete imense la instituţii din subordine pe care le controlăm prin interpuşi, care fac ce le zicem noi, nu ceea ce le-ar dicta misiunea lor şi raţiunea pentru care au fost înfiinţate", susţine liberalul.

Ciucu mai acuză că cei aprope 400.000 de euro au fost daţi pentru o hărmălaie inutilă, căci Bucureştiul nu duce aşa o lipsă de concerte încât să fie nevoie să se implice Primăria.

"Aţi dat banii aceştia, cca. 385.000, pentru o hărmălaie cu obiectiv neclar, inutitlă. Nu ducem lipsă de concerte în Bucureşti, nu văd de ce trebuie ca Primăria să risipească, astfel, banii. În fine... tipic Firea.

Mă tot gândesc la o soluţie fezabilă şi constituţională", adaugă liberalul.

Reamintim că mai mulţi studenţi ai Facultăţii de Istorie au protestat nemulţumiţi de zgomotul produs de concertele organizate în Piaţa Universităţii cu ocazia Zilei Europei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne