Cîţu: O mizerie! Amnistia lui Dragnea e doar perdea de fum pentru SUPRATAXAREA românilor!

Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, a transmis miercuri, via Facebook, că amnistia fiscală anunţată de Guvernul Dăncilă este doar o "perdea de fum pentru suprataxarea românilor".

"Amnistia lui Dragnea este doar perdea de fum pentru SUPRATAXAREA românilor! ANAF a emis 3.900.000 de decizii de impunere pentru perioada 2014-2017. Da, aţi citit bine. ANAF a primit ordin de la Dragnea să se ducă şi să RECALCULEZE cum au fost plătite contribuţiile pentru perioada 2014-2017. Asta ca să înţelegeţi cât este de mare gaura la buget dacă se duc să calculeze cu 5 ani în urmă. Suma totală pe care ANAF a 'găsit-o' ca diferenţa este de 1.972.000.000 lei. Şi acum începe mizeria lui Dragnea. Ştie foarte bine că nu are cum să colecteze ceva de la cei cu venituri mici. Aşa că propune o 'amnistie'. DAR îi pune să plătească pe toţi ceilalţi. Acum Dragnea nu mai împarte România în două? Dragnea ştie ce face şi asta urmăreşte. Să rupă România în două. Îi pune pe ceilalţi să plătească pentru că aşa colectează un miliard de lei la buget. Asta dacă românii nu contestă TOŢI în instanţă aceste decizii de impunere care vin după 5 ani în unele cazuri (ceea ce este neconstituţional). Eu sper să conteste TOŢI aceste decizii de impunere ABUZIVE!", a declarat Cîţu.

Potrivit liderului liberal, în textul ordonanţei de urgenţă avem şi dovada "ticăloşiei" preşedintelui PSD: "luând în considerare inechităţile rezultate de aplicarea prevederilor legale urmare cărora persoanele fizice sunt obligate la plata unei contribuţii de asigurări sociale de sănătate calculată la nivelul salariului de bază minim brut pe ţară cu toate că veniturile realizate se situează sub acest nivel".

"Dar Dragnea nu are nicio problemă să SUPRAIMPOZITEZE contractele part-time la nivelul contractelor full-time. Acolo nu vede inechităţi. Ticăloşie şi manipulare pe faţă", a precizat Cîţu.

Concluzia lui Cîţu

"ANAF a recalculat, neconstituţional zic eu, contribuţiile ce trebuiau plătite de persoane fizice în perioada 2014-2017. Au rezultat 3 900 000 de decizii de impunere cu o sumă de 1.972.000.000 lei. ANAF ŞTIE că nu poate colecta NIMIC de la cei cu venituri mici. Cu această informaţie Dragnea devine 'generos' şi îi iartă în 'mărinimia' sa pe cei cu venituri mici. Ipocrit.

La buget ajunge EXACT suma pe care miza ANAF de la bun început - 937 000 000 lei. O mizerie electorală marca Liviu Dragnea care ascunde SUPRATAXREA românilor. Românii trebuie să scoată acum bani din buzunar, dacă nu contestă, şi să-i finanţeze pe Dragnea şi gaşca lui de infractori."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne