Cîţu: Au hotărât debarcarea lui Isărescu! Tudose s-a oferit personal să ducă până la capăt planul

PSD transformă toate instituţiile statului în anexe ale partidului, după care le foloseşte pentru a-şi distruge adversarii. Acum este rândul BNR-ului, a reacţionat senatorul PNL Florin Cîţu, după atacul lansat de premierul Mihai Tudose la adresa BNR.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Un grup mic de pesedişti, în frunte cu liderul Liviu Dragnea, au hotărât debarcarea guvernatorului BNR Mugur Isărescu, înainte de terminarea mandatului, a declarat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Tudose la BNR! Direct din mijlocul spovedaniei colective a PSD de la Suceviţa, premierul Tudose s-a scăpat. Profund măcinat de inflaţie şi ROBOR (oare ştie ce înseamnă?), s-a hotărât să-i dea o lecţie lui Mugur Isărescu. Tudose se pricepe la toate. Nu avea cum să-i scape tocmai politica monetară. Adevărul însă este altul. Vi-l spun acum aşa cum mi l-a povestit şi mie duhovnicul lui Tudose. Strânşi într-un număr mic la o bere, un grup de PSD-işti în frunte cu Liviu, au decis ca a venit momentul să scape şi de ultima lor problemă. Pe scurt, au hotărât debarcarea lui Mugur Isărescu, înainte de terminarea mandatului", a scris Florin Cîţu.

Potrivit senatorului PNL, guvernatorul a rămas singurul om cu credibilitate care nu este de acord ca Banca Naţională să stea în poziţie de drepţi în faţa programului de guvernare al PSD, asta deşi tripleta PSD de la BNR, Georgescu-Voinea-Gherghina, încearcă de câteva luni înrolarea acestei instituţii în gaşca social-democraţilor.

"Nu mai punem la socoteală faptul că Florin Georgescu se plânge peste tot că nu mai are răbdare şi s-a săturat să fie numărul doi. După ce de luni de zile a atacat direct sau indirect politica băncii naţionale, sugerând că sunt nişte ticăloşi, acum îl atacă direct pe Mugur Isărescu încercând să-l forţeze să se retragă. Povestitorul meu mi-a relatat că Tudose s-a oferit personal să ducă până la capăt acest plan. Acesta este motivul pentru care premierul Tudose a avut o ieşire total deplasată pentru un Prim-Ministru, dar normală pentru el, la adresa guvernatorului", a precizat Florin Cîţu.

În opinia senatorul liberal, tragedia României este că pe cei care se mai pricep la ceva îi schimbă unii care nu se pricep la nimic.

"Nu-l apăr pe guvernator. Sunt de notorietate conflictele mele pe teme de politică monetară cu dânsul. În plus se poate apăra singur. PSD-ul, însă, transformă toate instituţiile statului în anexe ale partidului. Iar după aceea le foloseşte pentru a-şi distruge adversarii. Acum este rândul BNR-ului! Şi urmează DNA! Haideţi să ne trezim şi să-i oprim! P.S.: Tudose, naţionalizează toate băncile din România şi scapi de problemă!", a conchis Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne