Denise Rifai: "O să îi rog pe cei de la CNA să îmi spună ce întrebări nepotrivite am pus"

Denise Rifai
Denise Rifai (Facebook)

Devenită senzaţia campaniei electorale, după ce i-a spulberat pe Laura Chiriac (ALDE) şi pe Alexandru Nazare (PNL), candidaţi la primăria sectorului 1, Denise Rifai a fost luată în vizor de CNA. Potrivit paginademedia.ro, Dorina Rusu, membru CNA, declara ieri că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

"O să îi rog pe cei de la CNA să îmi spună ce întrebări nepotrivite am pus", a declarat Denise Rifai pentru Paginademedia.ro.

În opinia realizatoarei TV, nimeni nu o poate acuza că şi-a depăşit atribuţiile de moderator şi este pusă la zid pentru că a pus întrebări normale.

Ironizată şi pe Facebook, după ce i-a trimis în corzi pe candidaţii la primăria Sectorului 1, Denise Rifai susţine că se simte "deranjată de faptul că lumea e revoltată de calitatea întrebărilor şi nu de calitatea invitaţilor."

"Când îi întrebi de cum se face bugetul şi ei nu ştiu să răspundă sau de câte şcoli sunt în sector şi nu ştiu, nu e de interes? Nu te revolţi?

Era nevoie de o decredibilizare a mea pentru a acoperi lipsa de competenţă a unor candidaţi. Sunt şi mulţi care mă apreciază, care m-au lăudat, nu m-au certat. E o clepsidră întoarsă invers. Atenţia s-a dus spre mine, nu spre candidaţi. Pe ei trebuie pusă lupa. Nu e bine", a declarat Rifai.

Reamintim că Denise Rifai i-a reproşat Laurei Chiriac că şi-a plagiat sloganul electoral "cu mâinile curate", acesta fiind numele unei campanii derulate de Marinela Mititelu şi a întrebat-o pe candidata ALDE cum se va întreţine cu mâinile curate, dacă va ieşi primar, având în vedere gusturile sale scumpe.

"Şi din ce vă întreţineţi? Ce proprietăţi aveţi? Cum o să vă întreţineţi, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteţi lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteţi o femeie căreia îi plac poşetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe…", a întrebat-o Rifai pe Chiriac.

Rifai l-a persiflat şi pe Nazare, mai exact sloganul acestuia electoral "Tu cu mine suntem unu!"

"Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înţeleg că sunteţi necăsătorit, dar chiar aşa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?", l-a întrebat Rifai pe liberal.

Interviul acordat de Denise Rifai sursei citate poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură