Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns. Sute de mii de români luminează sufletul ţării

"Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului", a atras atenţia fostul premier Dacian Cioloş.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN / AFP / Getty Images)

În această seară peste 600.000 de români au ieşit în stradă pentru o Românie mai bună. "Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România", a reacţionat duminică seară, pe pagina sa de Facebook, fostul premier Dacian Cioloş.

"Sute de mii de români au ieşit în stradă pentru apărarea democraţiei, a statului de drept, pentru o justiţie puternică şi pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetăţenilor", a declarat Cioloş.

Potrivit fostului premier, aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului.

"Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate şi despre conştiinţă colectivă, despre viitorul nostru ca naţie. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul ţării", a precizat Cioloş.

Piaţa Victoriei, care găzduia peste 300.000 de români, a devenit o privelişte care îţi tăia răsuflarea atunci când oamenii au aprins luminile telefoanelor lor mobile. Fostul premier a postat o poză impresionantă a lui Dan Mihai Bălănescu care surprinde perfect momentul.

Protest la Guvern
Protest la Guvern (Dan Mihai Balanescu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne