CDC face publice rapoarte ascunse privind leziunile provocate de vaccinurile anti-COVID

(Ezra Acayan/Getty Images *)
Zachary Stieber
06.04.2024

Centrul de control şi prevenire a bolilor (CDC) din SUA a făcut publice rapoartele, ascunse anterior, privind paralizia facială şi alte evenimente adverse în urma vaccinării cu vaccinurile anti-COVID.

Cele 780.000 de rapoarte au fost primite la scurt timp după lansarea vaccinurilor anti-COVID şi arată că oamenii au prezentat o gamă largă de probleme post-vaccinare, inclusiv inflamaţii cardiace, avorturi spontane şi convulsii.

"Pierdere de cunoştinţă şi convulsii imediat după injectare. Am mers la Urgenţe cu ambulanţa", a raportat o persoană.

Altul a declarat: "Diagnosticat cu paralizie Bells astăzi din cauza amorţelii şi paraliziei faciale din partea stângă".

Oamenii au depus rapoartele la V-safe, un sistem de mesaje text creat de CDC pentru a monitoriza posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID.

Timp de ani de zile, CDC a refuzat să facă publice datele V-safe, publicând în schimb studii care descriau rapoartele ca fiind o garanţie a siguranţei vaccinurilor. Cu toate acestea, potrivit datelor publicate în 2022, aproape 8% dintre cei 10 milioane de utilizatori au avut nevoie de îngrijiri medicale sau de spitalizare după vaccinare, iar mulţi alţii au raportat că au lipsit de la şcoală, de la serviciu sau de la alte activităţi normale.

Aceste date au provenit din sondaje de tip „bifează căsuţa”.

Judecătorul districtual Matthew Kacsmaryk, numit de fostul preşedinte american Donald Trump, a ordonat CDC, în ianuarie, să dezvăluie intrările cu text liber dintr-o altă secţiune în care persoanele puteau să-şi descrie experienţele.

Acelaşi judecător care a dispus publicarea acelor date a respins argumentele Guvernului potrivit cărora procesarea răspunsurilor şi redactarea informaţiilor sensibile ar necesita prea multă muncă.

Primele două tranşe, alcătuite din 780.000 de rapoarte de la aproximativ 523.000 de persoane, includ zeci de raportări de inflamaţii ale inimii, sute de raportări de paralizie facială şi mii de raportări de tinitus.

Mai multe persoane au declarat că lucrurile erau atât de grave încât se luptau cu gânduri de sinucidere.

"Timp de 24 de ore după injecţie am fost atât de obosit încât nu am putut să stau treaz. De asemenea, am avut nişte gânduri suicidare foarte puternice. Pofta de mâncare zero", a scris o persoană.

O altă persoană a spus că a avut simptome de reacţie alergică.

"Am citit unde [sic] acest vaccin nu trebuie administrat persoanelor alergice la PEG, iar eu sunt alergică la PEG. Ar fi incredibil de liniştitor dacă m-ar suna cineva, din cauză că întâmpin doar uşi închise", a spus persoana respectivă.

Partea de text liber a sondajelor a fost singurul loc în care oamenii puteau raporta evenimente adverse, inclusiv inflamaţii ale inimii, chiar dacă CDC ştia că vaccinurile ar putea provoca aceste evenimente, arată documentele publicate anterior. Alte documente arată că CDC a devenit conştient de faptul că vaccinurile ar putea provoca miocardită, sau inflamaţie a inimii, şi o afecţiune conexă numită pericardită la începutul anului 2021, dar a ascuns aceste cunoştinţe publicului.

Ordinul judecătorului Kacsmaryk a venit în cadrul unui litigiu intentat de Informed Consent Action Network (ICAN), o organizaţie nonprofit care a obligat la publicarea mai multor dosare guvernamentale de la începutul pandemiei de COVID-19.

"ICAN a fost nevoit să dea în judecată Centrul pentru Controlul Bolilor pentru a obţine acces la datele V-safe privind evenimentele adverse ale vaccinului anti-COVID, ceea ce reprezintă încă un capitol ruşinos în istoria de zeci de ani a oficialilor federali din domeniul sănătăţii care încearcă să acopere riscurile vaccinurilor prin ignorarea tiparelor simptomelor de reacţii la vaccinuri în rapoartele făcute către guvern", a declarat Barbara Loe Fisher, co-fondator şi preşedinte al Centrului Naţional de Informare asupra Vaccinurilor, pentru The Epoch Times, după ce a analizat noile date.

"Atunci când oamenii raportează aceleaşi simptome la nesfârşit după ce au primit un produs biologic - în acest caz, 'dificultăţi de respiraţie' şi 'palpitaţii cardiace', care sunt ambele simptome ale miocarditei care a [sic] fost legată cauzal de injecţiile cu ARNm anti-COVID - publicul ar trebui să fie avertizat, nu ţinut în întuneric. Aceasta ridică întrebări cu privire la ce mai ascund oficialii guvernamentali din domeniul sănătăţii".

Intrările de text liber nu sunt datate. Elizabeth Brehm, o avocată care reprezintă ICAN, a declarat că grupul caută datele raportărilor de la CDC.

Grupul ştie însă că înregistrările sunt cele mai vechi primite de CDC. V-safe a fost lansat pe măsură ce vaccinurile au fost distribuite la sfârşitul anului 2020. Restul intrărilor sunt aşteptate să fie produse în mod continuu.

O purtătoare de cuvânt a CDC a refuzat să răspundă la multe întrebări, inclusiv la cele legate de datele intrărilor.

"Participanţii V-safe care au raportat că au primit îngrijiri medicale după vaccinare au fost sunaţi şi încurajaţi să trimită un raport VAERS. În cazul în care au trimis un raport VAERS şi evenimentele adverse au fost clasificate ca fiind grave (conform definiţiei din Codul Reglementărilor Federale), CDC a încercat să obţină informaţii suplimentare (fişe medicale, dosare de spital etc.) despre evenimentul advers raportat", a declarat purtătoarea de cuvânt pentru The Epoch Times.

Totodată, aceasta a spus că informaţiile de la VAERS au ajutat la detectarea unor probleme despre care agenţia recunoaşte acum că sunt cauzate de vaccinuri, inclusiv miocardita.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor