Cazul Caracal. PSD, acuzat de cârdăşie cu clanurile: Modificările Codului penal erau dorite şi de interlopi

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Cazul de la Caracal a scos la iveală tot putregaiul, tot puroiul instituţional, dovedind că România e controlată de clanurile mafiote, în cârdăşie cu baronii pesedişti, susţine deputatul USR Stelian Ion, potrivit căruia Dăncilă trebuie să-şi dea demisia iar guvernarea PSD "pusă în slujba interlopilor trebuie să dispară."

Deputatul mai subliniază, în lumina tragediilor de la Caracal, că modificările Codurilor penale erau nu doar pentru Dragnea ci şi pentru interlopi, că potrivit presei Florin Iordache (marele susţinător al acestor modificări) este naşul unui şef de clan din Caracal, că legăturile pesediştilor cu mafioţi sunt adânci şi o acuză pe Dăncilă că este practic exponenta unei guvernări aservite clanurilor de interlopi.

Redăm postarea deputatului

"Viorica Dăncilă trebuie să-şi dea demisia!

Guvernarea PSD pusă în slujba interlopilor trebuie să dispară!

Înfiorătorul caz de la Caracal a scos la iveală tot putregaiul, tot puroiul instituţional, dovedind că România e controlată de clanurile mafiote, în cârdăşie cu baronii pesedişti.

Şefii poliţiei Olt, slugi pesediste, au preferat să lucreze cu prietenii lor interlopi pentru căutarea Alexandrei, nu cu instituţiile statului. Adresele greşite la care s-au efectuat percheziţii nu au fost furnizate de STS, aşa cum minţeau cu neruşinare şefii poliţiei, ci au fost livrate pentru reglări de conturi cu rivalii lor de către capii grupărilor interlope din Caracal.

Dezvăluirile făcute de jurnaliştii de la Libertatea şi G4Media în care sunt prezentate legăturile dintre poliţie, baronii PSD şi interlopi sunt şocante.

Bănuiam în 2017, 2018 când deputatul interlopilor, Florin Iordache din Caracal, voia să impună modificările Codului penal că nu e vorba doar de scăparea lui Dragnea, ci e mult mai grav. Am spus de nenumărate ori că aceste modificări erau dorite şi de interlopi şi că se dorea crearea unui paradis infracţional în România. Dacă nu se opuneau societatea civilă, comunitatea internaţională, Comisia de la Veneţia, GRECO, magistraţii, partea sănătoasă a presei, acum ar fi fost în vigoare nişte coduri penale criminale. Asta a fost o adevărată tentativă de asasinat îndreptată împotriva întregii Românii! Categoric a fost atentat la adresa securităţii naţionale! Acum începem să avem şi dovezile. Iordache e naşul unui astfel de interlop, dar legăturile pesediştilor cu aceşti mafioţi sunt mult mai adânci.

România e capturată de interlopi, de politicieni corupţi până-n măduva oaselor, de poliţişti aflaţi în cârdăşie cu infractorii!

Peste România trebuie să treacă plugul, să radem şi să destructurăm toate aceste reţele de criminalitate politico-economică. România trebuie resetată!

Viorica Dăncilă, sunteţi exponenta unei guvernări aservite clanurilor de interlopi, nu aţi abrogat legea recursului compensatoriu, nu aţi desfiinţat Secţia Specială, PSD-ul dumneavoastră a încercat să-i ajute pe aceşti criminali să scape basma curată prin modificările legislaţiei penale! Aţi fost complice la represaliile din 10 august! Aţi folosit jandarmeria împotriva unor români paşnici, cinstiţi, pentru a apăra nişte corupţi şi nişte interlopi! Trebuie să vă daţi demisia! Plecaţi acasă toţi baronii, toţi prietenii interlopilor, toţi combinagii şi incompetenţii!

Comitetul de coordonare a serviciului 112 lucrează SUB AUTORITATEA GUVERNULUI! Doar şi pentru acest 'amănunt' ar fi trebuit să vă daţi demisia!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne