Care este latura ta Disney? (video)

Disney Side
Disney Side (YouTube)

Părea o zi obişnuită de cumpărături într-un mall din Long Island, până când umbrele cumpărătorilor s-au transformat în personaje Disney.

Intrând în lumea magică Disney, cumpărătorii au interacţionat printr-un perete, prin care se vedeau umbrele personajelor îndrăgite din desene animate, cu Mickey Mouse, Minnie Mouse, Buzz Lightyear, Cinderella, Goofy, Ana, Elsa, Olaf şi mulţi alţii. Iniţial clienţii mallului au fost surprinşi să-şi vadă umbrele pe perete ca fiind un personaj Disney, mai apoi s-au amuzat copios când „umbra” îi imita.

Potrivit blog-ul Disney, obiectivul a fost "de a surprinde şi încânta oameni, pentru a le reaminti că toţi avem o parte din noi care râde mult, se joacă mai mult, se distrează mai mult - o numim Disney Side (latura Disney)”. Organizatorii spun că totul a fost creat în stilul clasic al magiei Disney, iar reacţiile tuturor au fost spontane, meritul fiind al personajelor Disney şi al oamenilor aflaţi în mall.

Surpriza finală a fost când personajele Disney au ieşit din peretele umbrelor, moment la care cei mai mici dintre cei prezenţi au izbucnit în lacrimi de bucurie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură