Căpitanul echipei Real Madrid face o donaţie de materiale sanitare spitalelor spaniole

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos.
Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos. (JAVIER SORIANO / AFP / Getty Images)

Sergio Ramos, căpitanul echipei de fotbal Real Madrid, a făcut o donaţie de materiale sanitare spitalelor, prin intermediul UNICEF, la care au colaborat colegii şi clubul său, în contextul luptei cu coronavirusul Wuhan. Donaţia constă în 15.000 de kituri de detectare a Covid-19, 1.000 de echipamente de protecţie individuală şi 365.571 de măşti respiratorii.

Internaţionbalul spaniol este ambasador UNICEF din anul 2014 şi a declarat: "i-am contactat pe cei de acolo, iar acum va fi prima dată când se angajează să aducă materiale medicale pentru toate spitalele" din Spania.

Jucătorii lui Real Madrid au analizat cum să poată ajuta mai eficient şi necesitatea şi urgenţa materialelor sanitare în spitale a dus la alegerea donaţiei prin UNICEF.

"Mulţumesc tuturor colegilor mei şi clubului Real Madrid pentru că au colaborat şi au participat la acest ajutor. Cu toţii trebuie sa fim solidari şi să ajutăm, pentru că trecem prin momente foarte grele, anormale, în care multe persoane se confruntă cu suferinţe mari", a mărturisit Ramos.