Buzău: O grupare de hoţi de maşini de lux, anihilată

Pagani Huayra. Salonul Auto Geneva 2011
Pagani Huayra. Salonul Auto Geneva 2011 (SEBASTIAN DERUNGS / AFP / Getty Images)

O grupare de hoţi de maşini de lux a fost anihilată de către poliţiştii din Buzău care au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a-i prinde pe doi dintre infractori.

Membrii grupării, doi fraţi din Ploieşti şi alţi doi bărbaţi din Sibiu, acţionau în mai multe judeţe şi în străinătate. Fraţii furau autoturisme străine şi scumpe, la comanda celor doi membri ai grupării din judeţul Sibiu, care preluau apoi maşinile pentru a le dezmembra şi a le vinde piesele. În acest mod, în perioada martie-iunie, hoţii au furat şase autoturisme din Buzău şi alte trei din Dâmboviţa.

Furturile erau comise cu ajutorul unor dispozitive electronice care copiau şi confecţionau pe loc cheile necesare pentru a intra în autoturism şi a-l porni. Reţeaua a fost destructurată de poliţişti chiar în seara referendumului, când poliţiştii au primit informaţii despre furtul unei maşini şi au instalat dispozitive de blocare pe sectorul de drum Buzău - Mizil.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne