Adriean Videanu: Ponta are o problemă de furt, iar Antonescu se bate singur

Adriean Videanu
Adriean Videanu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Adriean Videanu, preşedintele interimar al PDL Bucureşti, a precizat vineri că Victor Ponta are "o problemă de furt, o problemă de minciună" şi este "un om bolnav". Despre Crin Antonescu, politicianul a spus că "se bate singur", prin tot ceea ce face în această perioadă.

"Victor Ponta nu poate reconstrui încrederea în România. USL are şi oameni care judecă. Nu sunt numai oameni ca Victor Ponta, care are o problemă de furt, are o problemă de minciună, este mitomanie fără limită, nu mai are niciun fel de încredere din partea liderilor europeni", a spus Adriean Videanu, fiind întrebat ce se va întâmpla dacă, după referendum, Traian Băsescu revine la Cotroceni, iar Victor Ponta rămâne premier, relevă gândul.ro.

"Victor Ponta este un lider căruia eu am decis să nu-i mai răspund. Deja e o problemă patologică, e un om bolnav, iar pe un om bolnav trebuie să îl tratezi cu condescendenţă", a mai spus Videanu.

Despre Crin Antonescu, Videanu a declarat că "se bate singur".

"Crin Antonescu se bate singur. Cel mai mare duşman al lui Crin Antonescu este Crin Antonescu, prin tot ce face în această perioadă", a spus Adriean Videanu.