Broască ţestoasă transformată în “ţintă” într-o grădină zoologică din China

Broască ţestoasă
Broască ţestoasă (screenshot tramite foto dailymail.co)

O broască ţestoasă africană are un coş de răchită lipit de carapace ca să colecteze bani. Aceste imagini triste provin din grădina zoologică Nanning, din capitala provinciei Guangxi, China, unde managerii au decis să „câştige bani” transformând una dintre atracţiile lor într-un cerşetor.

Coşul de pe carapacea ţestoasei de pământ a fost lipit în mod grosolan cu un material alb. Şi din coş iese în evidenţă şi steagul naţional chinez.

(screenshot tramite foto dailymail.co)

Aceasta pare o „invenţie” pentru a câştiga inimile adulţilor şi copiilor şi a-i convinge să pună mâna pe portofele, nu numai pentru a dona ba, ci şi pentru a se juca aruncând monede în coş.

Ţestoasa a intrat în incinta sa şi a devenit o ţintă, determinând vizitatorii să nimerească coşul de pe spatele ei cu monede. Şi dacă nu reuşesc, nu contează, le este indiferent că animalul poate fi lovit în părţile neacoperite de carcasă. Totul pentru o mână de monede.

Articol de referinţă: Chinese zoo 'glues a basket' onto the back of a tortoise to catch the money tossed at it by tourists