Becali a comis-o din nou: L-a ameninţat pe directorul de la Jilava. Acum riscă revocarea liberării condiţionate

Controversatul om de afaceri Gigi Becali riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor după ce l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava.
Gigi Becali cu degetele la cap.
Gigi Becali cu degetele la cap. (Captură youtube.com.)

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor trebuie să măsuri ferme în legătură cu ameninţările pe care fostul deţinut Gigi Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiţionată, a recunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava, a transmis marţi, în cadrul unui comunicat de presă, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

"Ex-deţinutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali.

Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acţiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)", se arată în comunicatul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Potrivit organizaţiei, acest demers se înscrie în programul de acţiuni sindicale care are în vedere, pe lângă îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi eliminarea deficitului de personal, şi întărirea cadrului instituţional şi legal referitor la protecţia personalului din penitenciare, şi este justificat legal de prevederile din Noul Cod Penal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne