Bebeluşul care ajută la prevenirea bullying-ului într-o şcoală din Canada [video]

Copil
Copil (Print screen YouTube)

Naomi are doar şapte luni, dar are o "slujbă" serioasă: vizitează regulat o clasă de băieţei şi fetiţe cu vârstă de 10 ani pentru a-i învăţa să fie mai iubitori şi mai puţin agresivi.

Ca parte a unui program numit Roots of Empathy, Noemi şi mama sa merg la şcoală în mod regulat. A relaţiona cu cineva mai vulnerabil, afirmă promotorii proiectului, îi face pe copii să-şi dezvolte empatia.

Cursurile Roots of Empathy sunt organizate în Canada şi în alte şapte ţări. Conform studiilor efectuate până în prezent, s-a demonstrat că se reduc cazurile de hărţuire şi agresiune de-a lungul anului şcolar.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style