Băsescu: "Simţul ridicolului şi al penibilului nu au nicio legătură cu PSD-ul"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
22.06.2017

"Culmea penibilului!", comentează fostul preşedinte Băsescu iniţiativa miniştrilor de a îşi retrage demisiile pentru a se întoarce la Guvernul de unde Grindeanu a fost dat jos.

"La moţiune, toţi miniştrii PSD au votat pentru căderea guvernului din care făceau parte, urmare a incompetenţei în îndeplinirea programului de guvernare.

La scurt timp după căderea guvernului, Olguţa Vasilescu a anunţat că miniştrii demisionari, dar şi incompetenţi, îşi retrag demisiile. Oare cum poţi vota că ai fost un ministru incompetent, care nu şi-a îndeplinit programul, după care să anunţi că vrei să fii din nou ministru?

Evident, bunul simţ politic, simţul ridicolului şi al penibilului nu au nicio legătură cu PSD-ul", atrage atenţia senatorul PMP.

Reamintim că 15 miniştri îşi anunţaseră, până în orele prânzului, retragerea demisiilor, pentru a reîntoarce la... muncă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor