Băsescu, cu tunul pe Firea: Decizia de a ocupa Piaţa Victoriei, una ticăloasă şi ilegală

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat extrem de nemulţumit de decizia primăriţei PSD a Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un târg de Crăciun chiar în mijlocul Pieţei Victoria, locul unde zi de zi au loc proteste împotriva coaliţiei PSD-ALDE.
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)
Ana Ion
02.12.2017

Primarul general Gabriela Firea trebuie să anuleze imediat decizia de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei, a solicitat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, liderul PMP Traian Băsescu.

"Doamnă Primar General Gabriela Vrânceanu Firea, decizia ilegală de a organiza un târg în Piaţa Victoriei este una ticăloasă şi vreau să cred că ticăloşia nu este principala dumneavoastră coordonată în modul de a vă exercita mandatul de Primar General.

Anulaţi imediat decizia evident ilegală şi lăsaţi cetăţenii să se manifeste, dacă vor dori să facă acest lucru, într-un spaţiu care anul acesta a devenit un loc obişnuit al protestelor paşnice", a scris Băsescu.

Angajaţii primăriei au fost, pentru moment, blocaţi de protestatari să instaleze echipamentele în Piaţa Victoriei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor